torstai 24. helmikuuta 2011

R.I.P. Helsingé

Lauantaiaamuna heräsin järkyttävään uutiseen: Ravintola Helsngé, jossa Kuningas Soundia on siis pidetty, oli palanut yön aikana maan tasalle. Hieman hämmentyneenä ja epäuskoisena tätä tilannetta mietin nyt vieläkin. Ekan kerran kun pääsin netistä vilkasemaan kuvia palaneesta talosta pari kyyneltä tirahti, kun muistot viimeiseltä kolmelta kesältä vaan vilisi sumuisissa silmissä.
Sunnuntaina pääsin toteamaan tilanteen paikan päällä.

Se näytti tältä:En haluis ennustaa tällasia tapahtumia, mutta aika enteelliseltähän toi viime viikon kirjoituksen otsikko "Savu nousee" nyt tuntuu. Edellisen kerran moista tapahtui, kun olimme juuri äänittäneet "Puu kaatuu" niminen biisin. Seuraavana viikonloppuna Helsingén terassille kaatui siinä pihassa seissyt iso vanha tammi. En tiedä mistä tällaiset läpät oikein kumpuaa. Sieltä alitajunnastahan sitä tekstiä vaan puskee. Nyt kohta viisi vuotta sitten äänitettiin Raappanan kanssa "Tuli talos" niminen biisi ja seuraavana yönä mun mutsin talo oli palanut.

Ihme juttuja.

Nopsajalka & Raappana - Tuli talos (Knut Posse mix) by KuningasSoundi

Se miten tästä jatketaan on vielä vähän auki. Paljon olemme saaneet osanottoja ja ideoita siitä kuinka Kuningassoundia voitaisiin jatkaa. Kiitos siitä. Varmaa on vain että Kuningas Soundi järjestetään tänäkin vuonna. Jossain. Jotenkin.

Nopsa.


1 kommentti:

  1. Toistan ton verosta mestaa ei taida kyllä Helsingistä löytyä. Vaan yleensä vanhan kadotessa jotain uutta lopulta syntyy. Eiköhän tälläkin kertaa.

    VastaaPoista